Onderdeel van Sagro Company

Sloopwerken

Duurzaam werken aan ruimte voor de toekomst!

Bijna 60 jaar maken we ruimte voor de toekomst. Er verdwijnt een stukje historie om plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Nieuwe ontwikkelingen die passen bij de wensen en behoeften van de huidige gebruikers en omgeving.

Dit doen we veilig, duurzaam verantwoord en met oog voor de belangen van alle betrokken partijen.

sagro-sloop-1
sagro-sloop-fundering
sagro-sloop-2
sagro-sloop-puin

"Er verdwijnt een stukje historie om plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen..."

Ont-man-te-len: van het belangrijkste ontdoen

De term ‘slopen’ is hierbij eigenlijk niet meer op zijn plaats. We focussen op het leveren van producten en grondstoffen die opnieuw, zo hoogwaardig mogelijk, worden ingezet. Dit doen we waar objecten zo verouderd zijn dat ontmanteling en hernieuwbouw de enige opties zijn.

De verschillende objecten die we ontmantelen variëren minstens net zoveel van elkaar qua constructie, als de verscheidenheid aan locaties waar we werken:

Ieder project realiseren we veilig, deskundig en efficiënt van advies tot oplevering. We begeleiden het project van begin tot eind en voeren de werkzaamheden uit met eigen werknemers en eigen materieel. Met circa 250 medewerkers zijn wij actief door heel Nederland en in onze buurlanden.

Veilig, circulair en omgevingsbewust

Veiligheid is altijd onze eerste prioriteit. Daarbij staat de veiligheid van onze medewerker op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn Sagro.

Circulariteit zit in ons DNA. Het is de oorsprong van onze organisatie en de rode draad door alle vakgebieden waarin we actief zijn. Binnen Sagro Company werken onze merken samen om alle vrijkomende en ingezamelde materiaalstromen een nieuwe bestemming te geven. 

Op iedere locatie zijn we ons bewust van de impact van onze werkzaamheden op de omgeving, mens, milieu en dier. We verdiepen ons in de lokale eigenschappen en passen onze werkwijze hierop aan. Hiermee bieden we altijd een oplossing op maat.

Meer weten?

Meer informatie over onze sloopwerken? 
Vraag het onze professionals! 

Sagro

0113 351 710