Onderdeel van Sagro Company

Expertises

Waar wij goed in zijn!

Asbestsanering

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van asbestsanering?

Bodemsanering

Bodemsanering is essentieel wanneer bodemonderzoek aantoont dat een terrein niet geschikt is voor het huidige of beoogde gebruik. Als erkend saneerder voeren wij verschillende soorten bodemsaneringen uit, waarbij we strikt de wettelijke richtlijnen en procedures volgen om een veilige uitvoer te garanderen.

Circulair slopen

Al meer dan 60 jaar maken we ruimte voor de toekomst. Er verdwijnt een stukje historie om plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe ontwikkelingen die passen bij de wensen en behoeften van de huidige gebruikers en omgeving. Dit doen we op duurzaam verantwoorde wijze.

Grond-, weg- en waterbouw

Sagro heeft een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van grond-, weg-, en waterbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist. Niet alleen in de uitvoeringsfase, maar al vanaf het eerste ontwerp! Wij richten ons op infrastructurele werken in de breedste zin van het woord.

Havenactiviteiten

Sagro beschikt over een eigen terminal in Vlissingen-Oost. Onze kade is geschikt voor op- en overslag van bulkstoffen zoals kunstmest, graan, zout en houtpellets. Met onze overslagkranen, shovels en vrachtwagens zorgen wij dat ook het logistieke proces van water naar land en andersom naadloos in elkaar overloopt.