Onderdeel van Sagro Company

Over ons

Ontdek hoe wij, met decennia aan ervaring, uw visie tot een succes kunnen maken.

Sagro en Sagro Zeeuws Vlaanderen zijn onderdeel van het overkoepelende Sagro Company: een unieke groep sterke merken.

Onze ondernemingen hebben ieder een eigen specialisme en opereren zowel zelfstandig, als in combinatie met elkaar.

Hierdoor zijn wij in staat uw volledige project uit te voeren. Vanaf de eerste verkennende bodemonderzoeken tot een bouwrijpe oplevering: Sagro Company heeft alles in huis.

over-ons-sagro-1
SONY DSC
werkenbijsagro-Laurens
over-ons-sagro-2

Missie en visie

‘Duurzaam werken aan ruimte voor de toekomst’, dat is wat we doen op verschillende manieren. We maken ruimte door oude objecten te slopen. Maar we creëren ook nieuwe ruimte door het bouw- en woonrijp maken van leefomgevingen. Wij hebben verschillende expertises in huis.

Familiebedrijf

Sagro is al diverse generaties een vooruitstrevend familiebedrijf. Ondanks onze groei is de kenmerkende kleinschaligheid van een familiebedrijf behouden. Dit resulteert in korte lijnen, een sterke band tussen onze medewerkers en hechte relaties met onze opdrachtgevers in een platte organisatie.

Kwaliteit

Bij Sagro draait alles om kwaliteit en mensen. Kwaliteit in producten, diensten en de wijze waarin wij opereren: veilig, doordacht en met een gezonde dosis lef. Met hart en ziel zetten onze medewerkers zich dagelijks in om de toekomst een stukje mooier te maken. Niet alleen visueel mooier, maar we dragen bij aan een stuk nalatenschap voor de volgende generatie. Een grote, maar tegelijk prachtige opgave waar we ons verantwoordelijk voor voelen.

Meer weten?

Meer informatie over onze rijke geschiedenis? 
Vraag het onze professionals! 

Sagro

0113 351 710