Onderdeel van Sagro Company

Calamiteiten en brandschade

Bij Sagro begrijpen we dat calamiteiten en brandschades onverwachts en ingrijpend  zijn. Van de eerste noodrespons tot volledige sanering en herstel, onze gecertificeerde professionals staan klaar om snel en adequaat te handelen. 

Gebouwen die door een calamiteit of brand beschadigd raken, zijn vaak ernstig verzwakt. Dit brengt niet alleen instortingsgevaar met zich mee, maar ook het risico op vrijkomende schadelijke stoffen.

Daarom is snel en adequaat handelen essentieel om de veiligheid te waarborgen en verdere schade te voorkomen.

Bij Sagro staan we klaar om in deze kritieke situaties direct op te treden.

sagro-brand-3
DCIM100MEDIADJI_0001.JPG
sagro-brand-1
sagro-brand-2

Van puinruimen tot saneren, wij staan voor u klaar in een moeilijke tijd.

Na een calamiteit of brand is het essentieel om de restanten op te ruimen en het terrein grondig te reinigen en indien nodig te saneren voor heropening. Bij Sagro verzorgen wij dit gehele proces van A tot Z.

In het geval van asbestbesmetting zijn wij volledig uitgerust met alle benodigde middelen en certificeringen om een asbestsanering veilig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast beschikken wij over mobiele puinbrekers, waarmee waar nodig puin eenvoudig kan worden gebroken en afgevoerd naar elke gewenste locatie. Zo zorgen wij ervoor dat uw terrein snel weer veilig en bruikbaar is.

Meer weten?

Meer informatie over onze expertise? 
Vraag het onze professionals! 

Sagro

0113 351 710