• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item

Sagro is een toonaangevende multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Een gevestigde naam, ontstaan door lef, out of the box denken en doordacht ondernemerschap. Wij brengen onze kennis en innovatieve ideeën graag over. Hierbij nemen wij net dát stapje extra te zetten om tot een optimaal resultaat te komen. 

Lees meer...

Sagro beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan zwaar materieel wat uitstekend onderhouden wordt door onze eigen onderhoudsdienst. Regelmatig investeren wij in nieuwe technologieën op het gebied van materieel.

Sneakers Store | Custom Air Force 1 - Design Your Own Sneaker , Fitforhealth

Lees meer...

Sagro besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar werken. Op deze kwaliteit worden wij regelmatig gecontroleerd. Wij zijn onder andere gecertificeerd voor:

Lees meer...

Sagro, duurzaam verantwoordelijk

Aan openheid en transparantie, de kernwoorden van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), wordt in onze branche (sloop, GWW en milieu) tegenwoordig veel waarde gehecht. Ook Sagro erkent haar verantwoordelijkheid voor het naleven van de wet- en regelgeving, het nakomen van verplichtingen naar opdrachtgevers, het welzijn van haar medewerkers en de zorg voor het milieu.

Lees meer...

Sagro en haar dochterondernemingen vinden het erg belangrijk om actief en constructief betrokken te zijn bij de samenleving. Wij sponsoren daarom verschillende activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Door middel van sponsoring en het plaatsen van reclame uitingen probeert Sagro haar maatschappelijke betrokkenheid en haar naamsbekendheid te vergroten. Activiteiten waarbij onze medewerkers betrokken zijn, genieten hierbij onze voorkeur.

latest Running | Vans Lowland CC 'Flame' Women's - VN0A54MH0851

Lees meer...

Sagro is expert in infra, milieu en sloop. Maar dat is echt niet het enige wat wij doen. Wij hebben verschillende expertises in huis, bij ons kun je dus alle kanten op. Wil je werken aan toonaangevende projecten of op één van onze kantoren door Zeeland? Solliciteer dan bij Sagro!

Van uitdagende functie tot droombaan: ontdek alle carrièremogelijkheden bij Sagro!

werkenbijsagro.nl

Nike air jordan Sneakers | adidas Type 0-6 0AMC Core Black - FY6728

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".