• Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

  Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

 • Residentie Reynaertshof, Hulst

  Residentie Reynaertshof, Hulst

 • Sloop Philips Vitrite, Middelburg

  Sloop Philips Vitrite, Middelburg

 • Dieselolie lekkage, Heinkenszand

  Dieselolie lekkage, Heinkenszand

 • Aanleg parkeerterrein, Kaatsheuvel

  Aanleg parkeerterrein, Kaatsheuvel

 • Aanleg hemelwaterriool, Terneuzen

  Aanleg hemelwaterriool, Terneuzen

Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Naast eenvoudige saneringen worden door ons ook complexe saneringen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatieve ideeën van ons milieuadviesbureau. Zo kunnen wij een sanering op maat aanbieden.

Belangrijk voordeel is dat wij alle werkzaamheden als ontgraving, transport en waterzuivering in eigen beheer kunnen uitvoeren. Met inzet van ervaren en goed opgeleid personeel en modern materieel. Hierdoor heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt en kan er bij onverwachte zaken snel en flexibel worden opgetreden.

In-situ sanering

Naast het wegnemen van de verontreinigingen doormiddel van ontgraving zijn er situaties denkbaar waarbij ontgraving niet mogelijk of ongewenst is. In dat geval is, uiteraard afhankelijk van de verontreinigingsparameters, een in-situ sanering mogelijk. Dit kan doormiddel van het onttrekken van grondwater, maar ook geforceerde beluchting in combinatie met bodemluchtextractie behoort dan tot de mogelijkheden. De hiervoor benodigde installaties worden in eigen beheer ontworpen, gebouwd en beheerd.

Grondbank

De diverse waterzuiveringen worden middels telemetrie vanaf onze kantoorlocatie gecontroleerd en zonodig bediend. In Zeeuws-Vlaanderen en Vlissingen-Oost worden door ons grondbanken geëxploiteerd en beschikken we over een installatie voor de biologische reiniging van verontreinigde grond. Op dezelfde locaties zijn scheidingsinstallaties aanwezig waarmee op basis van extractie- en flotatietechnieken slib geschikt gemaakt wordt voor hergebruik.