onderdeel van sagro company:

Sagro Bouwmarkt

Vakmanschap begint met goed advies!

Bij alle grote projecten en kleine klusjes in en om uw huis wilt u op een winkel kunnen bouwen waar u terecht kunt voor goed advies en kwaliteitsproducten. In dit geval bent u bij Sagro Bouwmarkt aan het juiste adres. Wanneer u een bezoek brengt aan onze bouwmarkt, nemen wij de tijd u zo goed mogelijk te adviseren op het gebied van het aanschaffen, verwerken en onderhouden van producten.

Assortiment

Onze bouwmarkt vind u aan de Heinkenszandseweg 22 te 's-Heerenhoek. Wie bij ons binnenkomt treft een breed assortiment voor de doe-het-zelver aan. Denk aan gereedschap, verlichting, elektrische apparaten, hout, verf en sleutels. Ook verkopen wij verschillende tweedehands bouwmaterialen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor andere (bouw)materialen zoals vurenhout, bouwstoffen, plaatzand, isolatiematerialen, PVC en verfwaren.

Service

In onze bouwmarkt staat service hoog in het vaandel. Zo wordt plaatmateriaal gratis op maat gezaagd en is er altijd voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Ook hebben we een ruim en breed assortiment op voorraad in de winkel liggen.

Tweedehands (bouw)materialen

We bieden een divers aanbod aan tweedehands producten, waaronder unieke items die afkomstig zijn uit onze eigen (sloop)projecten.

Bezorgservice

Heeft u alle producten gevonden voor uw project, maar beschikt u niet over het juiste vervoer om deze snel en veilig naar huis te brengen? Geen zorgen, wij kunnen je hierbij helpen. Voor kleine bestellingen maken we gebruik van onze bus, en voor grote bestellingen zetten we een vrachtwagen in.

Zaagservice

Heeft u al het hout voor uw project gevonden, maar heeft nog niet alles de juiste afmetingen? Maak dan gebruik van onze zaagservice! We zagen al uw houten plaatmateriaal nauwkeurig op maat zodat het bijvoorbeeld transportklaar is. Houd er rekening mee dat onze platen- en afkortzaag alleen geschikt zijn voor het zagen van rechte zaagsneden.

Bulkeiland

We hebben een ruime voorraad van diverse bulkgoederen die we, zowel los gestort als in BigBags, kunnen leveren. Het assortiment bestaat uit: Noordzeeschelpen, Yellow sun split, Parelgrind, Boerengrind, Zwarte grond, Gebroken puin, Plaatzand, Brekerzand, Metselzand/rivierzand en Basalt split.

Neem contact op...

Wij staan u graag persoonlijk te woord, dat is onze kracht!

Volg ons!

Neem contact op