• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item


2020 INNO Voorjaarsschoonmaak

Sneakers Store | Patike – Nike Air Jordan, Premium, Retro Klasici, Sneakers , Gov

Innovarec is een gecertificeerd producent van keurcompost die is aangesloten bij de BVOR. Onze vestiging in Terneuzen heeft een keurcomposteer inrichting waar we groenafval en invasieve exoten volgens strenge richtlijnen verwerken tot keurcompost.

Lees meer...

In onze betoncentrale produceren wij betonwaren, in de vorm van veiligheidsblokken. Met deze veiligheidsblokken biedt Innovarec oplossingen rondom de veiligheid van drukke winkelstraten, evenementen en wandelpaden.

best Running shoes brand | jordan Release Dates

Lees meer...

Innovarec verwerkt afval op innovatieve wijze. Op diverse locaties in Zeeland verwerken wij afval in ons eigen beheer met het doel het te kunnen hergebruiken. Wij verwerken onder meer bouw- en sloopafval, hout, metaal, schone en vervuilde grond, puin, papier, folie, groenafval, asfalt, dakafval en slib. Na verwerking van de producten leveren wij zand, menggranulaat en compost. Onze diensten verlenen wij aan bedrijven en particulieren.

Lees meer...

Hout is de meest gebruikte natuurlijke grondstof. Dit betekend dat er altijd vraag naar hout zal zijn. Op het gebied van recycling is het verwerken van afvalhout één van onze duurzame activiteiten. In totaal verwerken wij zo'n 100.000 m³ hout op jaarbasis. Hout dat bij ons binnenkomt, bijvoorbeeld uit sloopprojecten, wordt onderverdeeld in drie kwaliteiten (A-hout, B-hout en C-hout). Hoe hoger de houtkwaliteit, hoe hoger de kwaliteit van de terug te winnen grondstof. 

Lees meer...

Onze reinigingsinstallatie is gelegen op het terrein Axelse Vlakte te Westdorpe. Naast de mechanische verwerking van zandrijke fracties en landfarming vindt ook de verwerking van kunststoffen, staal, hout, verpakkingsmaterialen en bouw- en sloopafval plaats. Dankzij de verwerking van deze grote diversiteit aan afvalstromen op één locatie en de jarenlange ervaring op milieutechnisch gebied kan vrijwel altijd een passende oplossing gevonden worden om een afvalstroom te verwerken tot een herbruikbare grondstof.

Lees meer...

Bewust omgaan met het milieu heeft er toe geleid dat Innovarec steeds meer materialen en grondstoffen hergebruikt. Tijdens sloopwerkzaamheden komen er verschillende secundaire grondstoffen vrij, zoals betonpuin. Om uitputting van betonpuin te voorkomen neemt Innovarec deze grondstof op in haar betonkringloop. Door het gebruik van o.a. betongranulaat, regenwater en cement ontstaat een mengsel dat wij gebruiken bij de productie van betonwaren.

Lees meer...

Zeeuwgrond is een zelfstandige besloten vennootschap die zich richt op het bieden van zowel milieuhygiënische als bedrijfsefficiënte oplossingen voor de tijdelijke opslag, be- en verwerking van bouw- en afvalstoffen, waaronder baggerspecie en grond.

latest Running | Gifts for Runners

Lees meer...

Innovarec biedt op containerservicezeeland.nl een breed assortiment aan afval-, rol- en opslagcontainers. Online besteld u snel en eenvoudig de gewenste container(s) geschikt voor diverse afvalstromen en projecten. Dit kan voor zowel bedrijven als particulieren.

Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, grond, puin, papier, groenafval, grofvuil/huisraad, bedrijfsafval en dakafval.

Lees meer...

Wij beschikken over verschillende verwerkingslocaties:

Lees meer...

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".