onderdeel van sagro company:

Kole Transport

Logistiek, dé schakel tussen onze activiteiten

Sinds 1928 een begrip op de Nederlandse wegen, zo kunnen wij Kole Transport, zeker noemen. Het bedrijf is één van de grootste in zijn soort in Zuid Nederland en is onder meer gespecialiseerd in los gestort bulktransport zoals asfalt, zand, grind, grond en andere producten.

Dagelijks rijden onze herkenbare blauwe wagens naar de meest uiteenlopende projecten in Nederland. Vanwege de diversiteit en grootte van het wagenpark zijn wij dé geschikte partner voor zowel omvangrijke als kleinere transportopdrachten.

Bulktransport

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het transporteren van diverse bulkmaterialen. Met onze expertise en geavanceerde logistieke middelen zorgen we ervoor dat uw bulkgoederen veilig en op tijd worden geleverd. Bij Kole Transport hebben we ruime ervaring in het vervoeren van verschillende soorten bulkmaterialen, waaronder grond, zand, puin, (wegen)zout, asfalt en GMP-goederen. We begrijpen de complexiteit van het bulktransport en hechten grote waarde aan een zorgvuldige afhandeling en behandeling van uw lading.

Asfalttransport

Vertrouw ook voor uw asfalttransport op Kole Transport. Aan het vervoeren van warm asfalt zijn hoge eisen gesteld. Wij beschikken over VCA-gediplomeerde chauffeurs en modern materieel. Wagens die worden ingezet voor asfalttransport zijn volledig geïsoleerd, zodat het asfalt niet afkoelt tijdens het transport. Voor het optimaal onderhouden van de wegen zoals het aanbrengen van asfalt, freeswerk of reparaties werken wij samen met verschillende partijen. Waarbij dienstverlening centraal staat.

Gladheidbestrijding

In de winterperiode staan we – 24 uur, 7 dagen per week – paraat om gladheid, sneeuw en ijzel op wegen te beperken en gevaarlijke situaties te voorkomen. Ons team werkt vanuit strategisch gelegen steunpunten waar het strooimateriaal gereed staat. Op deze manier zijn we in staat om snel ter plaatse te zijn en adequaat te reageren. Naast N-wegen bestrijden wij ook gladheid op rijkswegen, snelwegen, havengebieden, parkeerplaatsen, fietspaden of bedrijfsterreinen.

Calamiteitenservice

Calamiteiten kunnen zich onverwachts voordoen, en wij begrijpen dat snel handelen essentieel is om gevaarlijke situaties te voorkomen. Wij bieden een calamiteitenservice aan die ingrijpt wanneer er sprake is van een vervuild en glad wegdek, bijvoorbeeld door een dieseloliespoor. Onze service kan in dergelijke gevallen snel en effectief optreden. Met behulp van onze veeg- en borstelwagens reinigen wij het onveilige geworden wegdek grondig. Hierdoor wordt de verontreiniging verwijderd en wordt de weg weer veilig begaanbaar gemaakt.

Veegservice

Het kan voorkomen dat uw terrein, parkeerplaats, loods of (bouw)locatie door veelvuldig gebruik, slecht weer of uitgevoerde werkzaamheden vuil is geworden. Wij zijn in staat met onze veegmachines elk oppervlak weer schoon en netjes op te leveren.

Dieplader transport

Bij dieplader transport rusten we onze vrachtwagens uit met speciale trailers die een lage laadvloer hebben. Dit maakt het mogelijk om ladingen met een grote hoogte of ongebruikelijke afmetingen te vervoeren. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het veilig laden, vervoeren en lossen van uw waardevolle lading.

Neem contact op...

Wij staan u graag persoonlijk te woord, dat is onze kracht!

Volg ons!

Neem contact op