onderdeel van sagro company:

Innovarec

Uw lokale full service recyclingbedrijf met vestigingen door heel Zeeland!

Innovarec verzamelt en verwerkt afvalstromen op innovatieve wijze met doel het te kunnen hergebruiken. Zo verwerken wij onder meer bouw- en sloopafval, hout, schoon en vervuilde grond. Wij leveren na verwerking hoogwaardige producten als houtsnippers, menggranulaat, keurcompost en betonproducten. Met onze integrale aanpak zijn we de partner bij uitstek voor het beheer van afvalstromen, ter bevordering van duurzaamheid en de overgang naar een circulaire economie.

Recycling

Innovarec is gespecialiseerd in het verwerken van afvalstromen tot hoogwaardige grondstoffen, (bouw)materialen, producten en alternatieve brandstoffen. Met onze integrale aanpak zijn we de ideale partner voor het managen van afvalstromen, met een sterke focus op duurzaamheid. Ons doel is het bevorderen van een circulaire economie.

Containerservice

Innovarec biedt op containerservicezeeland.nl een breed assortiment aan afval-, rol- en opslagcontainers. Online besteld u snel en eenvoudig de gewenste container(s) geschikt voor diverse afvalstromen en projecten. Dit kan voor zowel bedrijven als particulieren.

Betonproducten

In onze betoncentrale worden betonwaren geproduceerd van betongranulaat afkomstig uit sloopwerkzaamheden. De betonwaren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en eenvoudig toepasbaar in bijvoorbeeld scheidingswanden. Het toepassen van deze betonwaren kent vele voordelen zoals een snelle opbouwtijd, eenvoudig verplaatsen, uitbreiden of verwijderen.

Neem contact op...

Wij staan u graag persoonlijk te woord, dat is onze kracht!

Volg ons!

Neem contact op