onderdeel van sagro company:

Aannemingsbedrijf De Bokx

Wij richten ons op infrastructurele werken in de breedste zin van het woord

Aannemingsbedrijf De Bokx is opgericht in 1926 en behoort daarmee tot één van de oudste en grootste aannemingsbedrijven van Zeeuws-Vlaanderen.

Wij zijn gespecialiseerd in projecten zoals kabels leggen, rioleringswerk (aanleg nieuw en renovatie), aanleg van beklede bassins, persleidingen, terrein- en sportveldaanleg, grondwerk en (machinale) bestrating, asfalteringswerken, natuurontwikkeling en (industriële) onderhoudswerken.

Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Dit betekent dat wij het hele proces van ontwerp tot de uitvoering voor onze rekening nemen.

Infrastructuur

Voor het inrichten en het verzorgen van de openbare ruimte hebben wij alle expertise in huis. Wij verzorgen infrastructurele werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in projecten zoals kabels leggen, rioleringswerk (aanleg nieuw en renovatie), aanleg van beklede bassins, persleidingen, terrein- en sportveldaanleg, grondwerk en (machinale) bestrating, asfalteringswerken, natuurontwikkeling en (industriële) onderhoudswerken.

Grond-, weg- en waterbouw

De Bokx heeft een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van grond-, weg- en waterbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist. Niet alleen in de uitvoeringsfase, maar al vanaf het eerste ontwerp!

Industrieservices

Efficiënt werken en het waarborgen van groei en continuïteit voor je bedrijf, dat is waar elke industriële ondernemer naar streeft. De Bokx staat klaar om industriële opdrachtgevers te ontlasten bij het uitvoeren van infra, civiele en bouwkundige werkzaamheden.

Neem contact op...

Wij staan u graag persoonlijk te woord, dat is onze kracht!

Volg ons!

Neem contact op