Produceren, leveren en plaatsen betonplaten, Cadzand

Produceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, Cadzand

Gegevens

Aanneming,
Vlamingpolderweg 3a, 4506 HZ Cadzand

Omschrijving

Innovarec heeft voor Waterschap Scheldestromen 120 speciaal verwaardigde betonplaten van 360x100x16 cm geproduceerd welke als test geplaatst zijn bij een op- en afrit van een strandpaviljoen. Aannemingsbedrijf de Bokx voerde het infrawerk uit.

De platen zijn optimaal bestand tegen zoute omgevingslucht. Daarnaast worden de platen over de breedte gelegd zodat er geen naad tussen zit.

Als hijsvoorziening wordt RVS 316 toegepast. De platen zijn voorzien van een dubbele wapening rond 10 maaswijdte 100. De platen moesten een aslast hebben van 20 ton. Koch adviesbureau heeft middels een sterkteberekening uitgerekend welke wapening noodzakelijk was.

Voor meer informatie over betonwaren leest u hier.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".