Produceren, leveren en plaatsen betonplaten, Cadzand

Produceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, CadzandProduceren, leveren en plaatsen betonplaten, Cadzand

Gegevens

Aanneming
Vlamingpolderweg 3a, 4506 HZ Cadzand

Omschrijving

Innovarec heeft voor Waterschap Scheldestromen 120 speciaal verwaardigde betonplaten van 360x100x16 cm geproduceerd welke als test geplaatst zijn bij een op- en afrit van een strandpaviljoen. Aannemingsbedrijf de Bokx voerde het infrawerk uit.

De platen zijn optimaal bestand tegen zoute omgevingslucht. Daarnaast worden de platen over de breedte gelegd zodat er geen naad tussen zit.

Als hijsvoorziening wordt RVS 316 toegepast. De platen zijn voorzien van een dubbele wapening rond 10 maaswijdte 100. De platen moesten een aslast hebben van 20 ton. Koch adviesbureau heeft middels een sterkteberekening uitgerekend welke wapening noodzakelijk was.

Voor meer informatie over betonwaren leest u hier.