Herinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, Renesse

Herinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, RenesseHerinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, RenesseHerinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, RenesseHerinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, RenesseHerinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, RenesseHerinrichting Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg, Renesse

Gegevens

Aanneming
Zeeanemoonweg 1, 4325 BX Renesse

Omschrijving

Aannemingsbedrijf de Bokx heeft het werk aan de Zeeanemoonweg, de Zoom en een klein stukje van de Oude Moolweg uitgevoerd. Het project is onderdeel van het Masterplan Renesse.

De Bokx heeft eerder in Renesse al parkeerterrein Oude Moolweg en de rotonde Helder heringericht.

Naast werkzaamheden boven de grond, is ook het rioolstelsel in de omgeving Zeeanemoonweg, de Zoom en Oude Moolweg aangepakt.

Gemeente Schouwen-Duiveland: "De Zeeanemoonweg is vrij ruim van opzet, met veel groenelementen en een mooie aansluiting op het appartementencomplex. Verder heeft de entree van het dorpshuis een mooie upgrade gehad en staat op de ‘kop’ van de Zeeanemoonweg en de Zoom een grote fietsenstalling."

"In het Masterplan Renesse streven we ernaar Renesse een aantrekkelijkere en gezelligere badplaats te maken voor jong en oud. Belangrijk onderdeel daarvan is het verbeteren van de aantrekkelijkheid en verblijfskwaliteit van het centrum."

"De herinrichting is een goed voorbeeld van een prima samenwerking tussen ondernemers en gemeente."

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".