• Aanleg verbindingsweg, Nieuwdorp

  Aanleg verbindingsweg, Nieuwdorp

 • Asbestverwijdering en sloop kantoorgebouw, Middelharnis

  Asbestverwijdering en sloop kantoorgebouw, Middelharnis

 • Sloop en bodemsanering, Rotterdam

  Sloop en bodemsanering, Rotterdam

 • Ontmanteling 10-hoog flats, Kerkrade

  Ontmanteling 10-hoog flats, Kerkrade

 • Opruimwerkzaamheden na brand, Goes

  Opruimwerkzaamheden na brand, Goes

 • Beschoeiing, Terneuzen

  Beschoeiing, Terneuzen

Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. In de loop der jaren is echter gebleken dat de asbestvezels een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.

nike dunk high black leather chair for sale | As part of Jordan Brands unveiling of their Summer 2021 lineup, official images of the the Air Jordan 6 "Barely Rose" (Gold Hoops) , Sciaky

Over het omgaan met asbest schrijft de overheid strenge regels voor. Het verwijderen van asbesthoudende materialen dient te worden uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven. Sagro heeft gekwalificeerd personeel en speciaal materieel om deze werkzaamheden voor u op een veilige manier uit te voeren.

Verwijdering

Bij het verwijderen van asbesthoudende materialen, kunnen door het treffen van bijzondere arbeidshygiënische maatregelen de risico's tot een minimum beperkt worden. Een op het werk toegesneden aanpak kan alleen worden toegepast als het emissiegevaar vooraf juist wordt ingeschat. Door jarenlange ervaring is Sagro hiertoe uitstekend in staat.

Voor het treffen van de juiste maatregelen is ervaring en kennis van het personeel een vereiste. Sagro beschikt over D.T.A. gekwalificeerd personeel en over speciaal materieel om de asbestverwijderingsprojecten op een verantwoorde wijze aan te pakken. De monstername en analyse, de melding aan de Arbeidsinspectie en het opstellen van een werkplan worden desgewenst door ons verzorgd. Het asbesthoudende materiaal wordt afgevoerd naar de daarvoor geschikte stortplaats. Na afloop van de werkzaamheden wordt een asbeststofvrijverklaring afgegeven.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".