• Demonteren, slopen en afvoeren overkapping, winkelcentrum Vlissingen

  Demonteren, slopen en afvoeren overkapping, winkelcentrum Vlissingen

 • Aanpassen dijkpalen, Zeeuws-Vlaanderen

  Aanpassen dijkpalen, Zeeuws-Vlaanderen

 • Duinenwater, Knokke

  Duinenwater, Knokke

 • Sloop gebouwen haven, Breskens

  Sloop gebouwen haven, Breskens

 • Aanbrengen voorbelasting, Sluis

  Aanbrengen voorbelasting, Sluis

 • Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

  Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

Het werk in de waterbouwsector is divers. Zo houden wij ons onder andere bezig met aanleg van beschoeiingen, damwanden, kademuren, duikers, natuurlijke oevers en sloten. Alle werkzaamheden worden door ons zowel vanaf het water als veraf het land uitgevoerd.

latest jordan Sneakers | Air Jordan Release Dates 2021 + 2022 Updated , Gov

Lees meer...

Sagro heeft een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van grond-, weg-, en waterbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist. Niet alleen in de uitvoeringsfase, maar al vanaf het eerste ontwerp.

Sports brands | jordan Release Dates

Lees meer...

Veilig, deskundig en efficiënt van advies tot oplevering. Sagro heeft jarenlange ervaring met de uitvoer van sloopwerken. Of het nu gaat om een complexe binnenstedelijke herontwikkeling of de ontmanteling van een chemische fabriek: wij bieden een totaaloplossing. Wij hebben reeds vele projecten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, aannemers, industrieën, havenbedrijven en particulieren.

Sportswear Design | Sneakers

Lees meer...

Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud.

Lees meer...

Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. In de loop der jaren is echter gebleken dat de asbestvezels een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.

nike dunk high black leather chair for sale | As part of Jordan Brands unveiling of their Summer 2021 lineup, official images of the the Air Jordan 6 "Barely Rose" (Gold Hoops) , Sciaky

Lees meer...

Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Naast eenvoudige saneringen worden door ons ook complexe saneringen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatieve ideeën van ons milieuadviesbureau. Zo kunnen wij een sanering op maat aanbieden.

Sports brands | Air Jordan

Lees meer...

Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Dit betekent dat wij het hele proces van ontwerp tot de uitvoering voor onze rekening nemen. Doordat wij bestaan uit een cluster van bedrijven, met elk haar eigen specialisme, hebben wij alle kennis in huis om een project op de juiste manier op te zetten en af te ronden.

latest Nike Sneakers | Nike SB Unveils Parra-Designed Olympic Federation Kits

Lees meer...

Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over kennis op een breed gebied van calamiteiten met schade als gevolg. Wij kunnen inspringen als er een brand ontstaat, hierbij asbest vrij komt of wanneer er instortingsgevaar dreigt ten gevolge van brand. Wij beschikken over de benodigde (veiligheids-)certificaten, mensen, materialen en machines. Als de situatie onder controle is nemen wij de schade op en wordt er een plan van aanpak gemaakt.

Buy Kicks | Jordan

Lees meer...

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".