• Rioolwerkzaamheden, Zaamslag

  Rioolwerkzaamheden, Zaamslag

 • Sloop laatste vier woningen Dullaertwijk, Hulst

  Sloop laatste vier woningen Dullaertwijk, Hulst

 • Reconstructie Molenvlietsedijk, Tholen

  Reconstructie Molenvlietsedijk, Tholen

 • Gefaseerde sloop en asbestsanering, Bergen op Zoom

  Gefaseerde sloop en asbestsanering, Bergen op Zoom

 • Sloop kotter Lindøy, Zierikzee

  Sloop kotter Lindøy, Zierikzee

 • Asbestsanering, 's-Heerenhoek

  Asbestsanering, 's-Heerenhoek

Het werk in de waterbouwsector is divers. Zo houden wij ons onder andere bezig met aanleg van beschoeiingen, damwanden, kademuren, duikers, natuurlijke oevers en sloten. Alle werkzaamheden worden door ons zowel vanaf het water als veraf het land uitgevoerd.

Lees meer...

Sagro heeft een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van grond-, weg-, en waterbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist. Niet alleen in de uitvoeringsfase, maar al vanaf het eerste ontwerp.

Lees meer...

Veilig, deskundig en efficiënt van advies tot oplevering. Sagro heeft jarenlange ervaring met de uitvoer van sloopwerken. Of het nu gaat om een complexe binnenstedelijke herontwikkeling of de ontmanteling van een chemische fabriek: wij bieden een totaaloplossing. Wij hebben reeds vele projecten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, aannemers, industrieën, havenbedrijven en particulieren.

Lees meer...

Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud.

Lees meer...

Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. In de loop der jaren is echter gebleken dat de asbestvezels een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.

Lees meer...

Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Naast eenvoudige saneringen worden door ons ook complexe saneringen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatieve ideeën van ons milieuadviesbureau. Zo kunnen wij een sanering op maat aanbieden.

Lees meer...

Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Dit betekent dat wij het hele proces van ontwerp tot de uitvoering voor onze rekening nemen. Doordat wij bestaan uit een cluster van bedrijven, met elk haar eigen specialisme, hebben wij alle kennis in huis om een project op de juiste manier op te zetten en af te ronden.

Lees meer...

Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over kennis op een breed gebied van calamiteiten met schade als gevolg. Wij kunnen inspringen als er een brand ontstaat, hierbij asbest vrij komt of wanneer er instortingsgevaar dreigt ten gevolge van brand. Wij beschikken over de benodigde (veiligheids-)certificaten, mensen, materialen en machines. Als de situatie onder controle is nemen wij de schade op en wordt er een plan van aanpak gemaakt.

Lees meer...

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".