• Onderhoud bestrating, Sluiskil

  Onderhoud bestrating, Sluiskil

 • Diverse werkzaamheden aan riolering, Axel

  Diverse werkzaamheden aan riolering, Axel

 • Sloop afgebrande kerk, Hoek

  Sloop afgebrande kerk, Hoek

 • Terreininrichting, Terneuzen

  Terreininrichting, Terneuzen

 • Laatste fase sloop 'Kop van de Noordstraat', Terneuzen

  Laatste fase sloop 'Kop van de Noordstraat', Terneuzen

 • Grondwerk Maintenance Valuepark, Terneuzen

  Grondwerk Maintenance Valuepark, Terneuzen

Ongeacht de hoogte, omvang, bereikbaarheid of complexiteit, verzorgt Sagro het sloopwerk van een schuur of woning tot complete flatgebouwen of industrie complex. Veilig, deskundig en efficiënt van advies tot oplevering. Sagro heeft jarenlange ervaring met sloopwerken, hier is onze organisatie groot mee geworden.

Lees meer...

Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud.

Lees meer...

Asbest heeft lang bekend gestaan door zijn gunstige technische eigenschappen: het is sterk, slijtvast en bestand tegen hoge temperaturen. In de loop der jaren is echter gebleken dat de asbestvezels een gevaar voor de volksgezondheid opleveren.

Lees meer...

Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Naast eenvoudige saneringen worden door ons ook complexe saneringen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatieve ideeën van ons milieuadviesbureau. Zo kunnen wij een sanering op maat aanbieden.

Lees meer...

Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Dit betekent dat wij het hele proces van ontwerp tot de uitvoering voor onze rekening nemen. Doordat wij bestaan uit een cluster van bedrijven, met elk haar eigen specialisme, hebben wij alle kennis in huis om een project op de juiste manier op te zetten en af te ronden.

Lees meer...

Calamiteiten kunnen zich op elk moment voordoen. Door jarenlange ervaring beschikken wij over kennis op een breed gebied van calamiteiten met schade als gevolg. Wij kunnen inspringen als er een brand ontstaat, hierbij asbest vrij komt of wanneer er instortingsgevaar dreigt ten gevolge van brand. Wij beschikken over de benodigde (veiligheids-)certificaten, mensen, materialen en machines. Als de situatie onder controle is nemen wij de schade op en wordt er een plan van aanpak gemaakt.

Lees meer...